memyselfaj.webblogg.se

Godmorgon världen

Klockan är tidig morgon och det är redan 17 grader i skuggan. Kan bli ordentligt varmt idag. Får se vad vi hittar på. Mellandottern ska nämligen höra av sig när hon är klar på universitetet. Då ska vi ta deras bil och åka iväg nånstans. Mysigt. Berättar mer om det sen.

I morgon är det dags för läkarbesök. Måste se till att få venporten spolad också. Borde ju vara tre månader sen jag gjorde det senast. Men det är ju gjort på 10 minuter.

I morgon eftermiddag ska jag klippa mig. Skönt. Vet inte vad det är, men kvaliteten på håret är inget vidare. Det är som svinto x 2. Visst, jag ska vara glad att håret växt ut igen, men det är så tjockt och hårt. Får se om frisören har någon idé hur jag ska klippa mig.

Ja du Mona. Jag tuffar på, men inte alls i det tempo jag hade innan jag fick bröstcancer. Något gott har sjukdomen ändå fört med sig och det är att jag tar tillvara på tiden här och nu. :)

Kram

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 mona
skriven :

Hoppas du haft en mysig dag! Håller tummarna för läkarbesöket och för att du ska bli nöjd med klippningen! Håller med dig om hur viktigt det är att ta vara på "här och nu"! Kram och må så gott!