memyselfaj.webblogg.se

Snökaos och mycket annat

I dag är det i alla fall bättre med förkylningen. Det är skönt.
I dag började Hindersmässan. För er som inte bor i min stad kan det beskrivas som en stor vintermarknad med massor av knallar som säljer både det ena och det andra - mest saker man inte behöver faktiskt. Men det är kul att bara uppleva atmosfären. Det brukar ju bli kallt varje år när mässan kommer till stan, men i år kom ännu mer snö i stället - massor av snö och de stackars knallarna fick försöka skydda sina produkter så gott det gick.
I dag var jag också och fikade med döttrarna och mellandotterns pojkvän. Det var mysigt.
I dag har maken varit i Stockholm och där blir han kvar till i morgon. Det är ju inte lika mysigt, att han är där alltså.
I dag har jag också konstaterat att mitt hår börjar bli riktigt långt med tanke på hur kort det var för bara några månader sedan... Och så har det blivit lockigt. Fatta det!!! Jag som alltid haft spikrakt hår.
Fortfarande stretar det och drar i operationsärret och så gör det lite ont ibland. Men det kanske har att göra med att känseln delvis kommit tillbaka. Efter operationen hade jag ju ingen känsel alls. Det är otroligt vad kroppen kan repa sig egentligen.
I morgon och på fredag blir det jobb. Sen är det lördag med kalas för lilla A som fyller 3 år. Och så har vi fixat så att vi får låna nyckeln till nya lägenheten över helgen. :) Ska dit och kolla igen. Och mäta väggar för att se hur vi kan möblera när vi kommer dit.
Nu blir det snart en sittning i tv-soffan för att se Robinson. Finns antagligen inte så mycket annat att titta på...
Kram

Förkylt

Här sitter jag och orkar inget annat. Har nämligen blivit förkyld. Kände av det redan i går, så jag tog några Alvedon. Känns nog lite värre i dag, så det får nog bli Alvedon i dag också. Skulle ha jobbat i dag, men chefen ringde i går kväll och ändrade mina arbetsdagar till torsdag och fredag i stället. Det känns rätt ok med tanke på förkylningen. Vet inte om jag hade orkat jobba i dag i alla fall.
Måste också berätta att det är intressant att bo i vår lägenhet. I går höll de på i lägenheten ovanför och banka och slog. Vi tyckte det lät som att något ramlade hos oss, men tänkte inte mer på det. Men så, när äldsta dottern gick och satte sig vid datorn kom vi på vad det var. Taket ovanför datorn hade spruckit! Och materialet därifrån hade ramlat ner på vårt databord - i tangentbord och annat som står på ett databord!!!! Inga större skador, men jävligt dammigt och skräpigt blev det.
Sen i morse, när de höll på att hacka ner snö och is från taket ovanför våra sovrum. Då kraschade ett av sovrumsfönstren!!! Visserligen bara det yttre fönstret, men ändå.... Det har gått troll i den här lägenheten. För er som inte kommer ihåg kan jag ju påminna att det tog hyresvärden ett år att åtgärda vårt badrum när vi hade vattenläcka från badrummet i lägenheten ovanför. ETT ÅR. Så det ska bli skönt att flytta härifrån.
Nu ska jag bädda ner mig en stund. Och läsa lite. Och gosa med Harry.
Kramar

Hej mina vänner

Har ni hittat hit? ;)
Hoppas det är lättare att göra kommentarer här.
Kram

Välkommen till min nya blogg!

För er som är nya kan jag berätta att detta är en fortsättning på min blogg som har adress;

 

http://memyselfaj.blogspot.com/