memyselfaj.webblogg.se

Ny dag

Så var det onsdag, dagen innan min yngsta slyngel fyller 18 år. ;) Sjukt. Kan inte fatta att alla barn är vuxna nu. Men än så länge bor han hemma i alla fall. Säkert tar han körkort bara några veckor efter sin 18-årsdag, så duktig som han är på att köra. :)

Här skiner solen idag. Nice. Men det är kladdigt ute efter den lilla snön som kom för någon dag sedan. Sånt är trist.

Harry har mått dåligt sen i går kväll, men han har inte kräkts. Däremot har han gått runt och "hulkat", precis som att han ska spy men inte vill. Till detta så lägger han av såna pruttar så det luktar ruttet i hela lägenheten. Blä. Ingen parfymdoft direkt. ;) Men nu verkar det vara lite bättre.

Kanske är det någon som märkt att jag ändrat inställningarna för era kommentarer. Jag måste godkänna dom innan de dyker upp här på bloggen. Det har jag tvingats göra sedan en person använder sig av MIN blogg för att skriva elakheter. MIN blogg... Suck. Men ni andra får gärna fortsätta med era kommentarer, för de är guld värda.

Igår fick jag kallelse till läkaren på onkologen. Ska dit den 1 februari. Vet inte vad det innebär för jag har ju inte röntgats eller något, men det kanske hinner komma kallelse till det också innan jag ska till läkaren. Suck. När i hela världen ska jag hinna återhämta mig?

Nej, nu har jag en del jag ska göra här hemma. Bland annat ska jag klä av granen och få ut den på altanen. Kommunen har graninsamling på torget på fredag, så det blir att släpa dit den då. Sen ska jag tvätt , bädda rent och kanske börja plocka undan julsakerna. Får se hur långt orken räcker.

Kram

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: