memyselfaj.webblogg.se

Trött

Hur i hela friden kan man bli trött av att göra nästan ingenting? Var helt slut efter besöket på Usö idag. Barnen ledde in mig i sängen och så åkte de och käkade lunch. Bra uppdelning. :) Jag somnade nog som en gris. 
På eftermiddagen kom Åsa förbi med fina "må-bra-presenter". :) Tyvärr blev det lite skakigt i benen precis när hon skulle gå. Yrseln kommer plötsligt när jag står upp och benen börjar bara skaka. Blev en tur in till sängen innan middagen. 
Nu är de iväg med Harry till veterinären. Dags för nån spruta igen. Men det brukar aldrig vara några problem. Han är mer fokuserad på alla människor han träffar och kan fjäska för. :)
5 dagar kvar med strålningen. Skulle vilja säga att det räcker nu. DET RÄCKER! Allt är tröttsamt, påfrestande och enormt jobbigt. Finns inga svar, varken nu eller för framtiden. Den här jävla osäkerheten att bara ta ett litet steg, en dag i taget.... Hur överlever man det? Livet stannar upp, man mår skit och vet inget om nästa dag. 
Nä, nu tar jag kväll. 
Kramar
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Barbro
skriven :

Usch vad jobbigt du har det. Tänker mycket på dig. Livet är verkligen orättvist. Kram!

2 mona
skriven :

Inte konstigt att du är helt slut. Det är ju en fruktansvärd press att ha en allvarlig sjukdom och behandlingen tar enormt på krafterna! Hur orkar man är frågan? Efter imorgon är det iallafall bara 4 strålningsbehandlingar kvar. Jag blev som du väldigt "uppskruvad" av kortisonet och kunde inte sova eller fokusera på någonting emellanåt. Jag mådde dock lite bättre och kunde slappna av när jag använde min varma vetepåse och lyssnade på "spa-musik" typ "havsbrus" och "valljud". Det gjorde att jag kunde slappna av. Hoppas du får sova gott i natt så du kan samla lite kraft till morgondagen! Många tankar och styrkekramar till dig!!

3 marianne o anders
skriven :

Många styrkekramar till dig! Kämpa på du fixar detta oxå.
Kram Maja o Anders

4 Marianne o Anders
skriven :

Vi ger dig mångar styrkekramar. Detta fixar du oxå.
Kram Maja o Anders