memyselfaj.webblogg.se

Klämdag

Var ute med Harry i morse och det var nästan folktomt. Är det vardag eller helgdag? Visst ja, det är ju klämdag. Och vädret fortsätter vara fint. Nice.

Maken jobbar och sonen sover. Äldsta dottern jobbar och mellandottern är på universitetet. Men vid tolv ska jag ta mellandotterns bil, som står parkerad här hos oss, och hämta henne. Vi ska ta sällskap på en Harrypromenad och sen blir det lunch hos henne - laxpaj. Mys. :)

Sen får vi se var vi hamnar ikväll. Brukar se majbrasan vid Slottet tillsammans med tusentals andra örebroare. De tänder elden på en flotte i ån. Skjuter pilar med eld för att få fart på den. Rätt häftigt faktiskt.

Kram

Första sommardagen

Vilken sommarvärme det varit idag. Har suttit och njutit i min baden-baden ute på altanen. Helt underbart. :) Hade Harry som sällskap. Fast han låg i skuggan. :)

Tänkte göra en liten justering. ;) Träden i Kungsan är körsbärsträd och inget annat. Tack Nettan för tipset. Hade inte varit roligt att missa det. :)

Idag har vi varit hos mellandottern och fikat. Hade svärmor med oss. Lägenheten har blivit så fin. De är så duktiga. :)

Nu ska vi se Lets dance från i fredags. Måste ju se om de visade samma som vi såg. :) Har hört att vi syntes ganska mycket i rutan i alla fall. Eller mest maken om vi ska tro kommentarerna. Min lilla linslus. ;)

Kramar

Hemma igen

Tillbringade några timmar spankulerandes i den stora staden. Soligt och 17 grader varmt. Åt varsin italiensk glass i Gallerian och fikade på Götgatan. Jag sken som solen. :)

I Kungsträdgården blommade Magnoliaträden och där pågick även en fotbollscup i fontänen. Massor med människor som satt och njöt i värmen. Jag också.

Nu är vi alltså hemma igen. Mellandotterns pojkvän har åkt till USA idag, så idag har vi alla barnen hemma plus kompis. De har handlat och planerat till middagen. Årets första grillning. :)

Kramar

Magnoliaträden i Kungsan i full blom.
Fotbollscup och solnjutare i Kungsan.

Vilken kväll!

Lika roligt som vanligt att se Lets dance live. Det händer en hel del som inte tv-tittarna får se. Eftersom vi satt så nära Tony Irving så kunde vi både se och höra allt han sa och gjorde och jag kan säga att han INTE var glad över slutresultatet. Riktigt härlig kväll tillsammans med min älskade make. Mums. :)

Idag blir det nog en sväng på stan innan vi drar hemåt. Försöker suga ur allt det gottaste innan det plötsligt tar slut. Men först lite frukost i magen. :)

Kram

På plats i Frihamnen

Nu är vi på plats där Lets dance spelar in och vi har fått reda på att vi ska sitta bredvid Tony Irving. För er som inte känner mig kan jag avslöja att jag inte är någon linslus direkt, men vad gör man? Dermot har varit så snäll och fixat platser till oss. Så jag är glad att få vara här. :)

Har sett en del kändisar redan, både såna som ska dansa och de som ska sitta i publiken. Bert Karlsson är en av dem. ;) En timme till sändning och Kag har precis stjälpt i mig två glas vin. Nice.

Kramar

Skitväder

Vilket skitväder det blev på eftermiddan och eftersom jag inte hade något paraply med mig, så är min frisyr jäkligt fin nu - NOT.

Besöket hos astmasköterskan gick bra. Hade dock sämre värden än när jag gjorde utandningsproven i januari. Men alla prover ligger inom det normala, så det är ju skönt. Får se vad läkaren tycker när han ser resultaten.

Sen gick jag till Marie. Hon bjöd på god fisk och kaffe. Timmarna bara rusade iväg. Jättemysigt att bara sitta ner och snacka.

Och nu är jag hemma igen. Ser knappt ut genom fönstren för det regnar så. Snart kommer maken. Idag står det köttbullar och makaroner på menyn. Det var värst vad ryckigt skrivet det där blev, men jag orkar inte ändra. Antar att ni fattar ändå. :)

I morgon är det fredag och vad ska jag göra då? Jo, åka till Stockholm och se Lets dance live. Tydligen har de bytt lokal från Gärdet till Frihamnen. Bäst att komma ihåg det så vi inte kör fel. ;) Först blir det en dag på stan innan vi åker till hotellet. Hoppas bara vädret blir liite bättre.

Kramar

Summering av dagen

Blev inte så mycket gjort idag. Har varit så jäkla trött. Sen började det ju regna på eftermiddan också. Det gjorde inte humöret bättre precis. Fick sällskap av äldsta dottern. Någon middag orkade jag heller inte göra, så det fick bli hämtmat från Saigon. Mums.

I morgon ska jag till astmasköterskan på vårdcentralen. Får se om cortisonet jag inhalerat gjort någon verkan. Känns inte som jag har en massa slem i rören längre i alla fall. Kanske var det en infektion? Hur som helst, så hoppas jag att testerna visar nåt och att jag får hjälp att andas. Känns som jag behöver det.

Efter det ska jag till Marie. Hon ska bjuda på lunch. Ska bli jättemysigt. :)

Skulle egentligen till kuratorn i morgon också, men det krockade med besöket på vårdcentralen. Har försökt få tag i kuratorn flera gånger de senaste dagarna, men hennes röstbrevlåda har inte fungerat. Rösten har förklarat att jag kommit till en röstbrevlåda, men i nästa sekund säger rösten att personen på det här numret inte är inne i systemet. Har ringt växeln och påtalat problemet ett antal gånger. Till sist bad jag att bli kopplad till min kurators kollega. På hennes röstbrevlåda förklarade jag mitt ärende och bad henne vidarebefordra det till min kurator. Annars får jag ju betala för besöket fast jag inte kommer. Ja, herre gud...

Kram och god natt

Harry hittade något kul att gräva i. :)

Taggar: Kuratorbesök, Vårdcentralen;

Sovit gott

Gud vad jag sovit gott i natt. Ändå känner jag mig trött nu. Blir nog piggare sen när jag går ut med Harry.

Inget speciellt på programmet idag. Ska bara ta det lugnt. Skulle behöva dammsuga, men jag tror skiten finns kvar i morgon också, så jag gör det då istället. ;) Nej, den här dagen är MIN. Ska bara göra sånt som känns bra och kul. Får se vad det blir. ;)

Kram

Back in town

Åter i tv-soffan. Pust. Blir drygt att köra så många mil på en dag. Trots att vi får låna nya och fina bilar varje gång. Men så är det i mitt liv just nu. Saker och ting har sin tid. Snart nog är allt fixat.

Såna här dagar blir det ingen ordning med mat och sånt heller. Blir en bit pizza här, nån hamburgare där och lite fika för att fylla ut. Hmm. Inget bra, jag vet. Men vad gör man? ;)

Såg en otäck olycka också. Två bilar som hade krockat. När vi körde förbi höll brandmännen på att klippa upp taket på den ena, som var ordentligt ihoptryckt. Skrämmande.

Nu ska jag ta det lugnt någon dag. Vädret har ju varit fint och varmt idag. Kanske håller det i sig till i morgon. I så fall ska jag gå långpromenad med Harry och bara rensa huvudet från allt.

Kram

Örebro - Stockholm

Återigen ute på vägarna. Blir en dagstripp till Stockholm. Har en del fix att göra. Roligt fix. :) Mest roligt för mamma. Känns så himla bra. Men först lite fika i E-tuna. Har kommit halvvägs.

Kram

Fika och shopping

Idag är vädret fint och dessutom varmt, så det blev promenad ut på stan. Först en fika på Wasa. Deras "tjillevipp" är både söt och god. :) Sen hittade vi en jacka till mamma. Jättefin! Ser ut att vara sydd till henne. ;)

Sen såg vi nåt läskigt också. På banken låg en äldre man på golvet medan personal från två ambulanser jobbade med att få igång hans hjärta. Allt medan människor stod och tittade på. Människor stod till och med ute på gatan och glodde in genom fönstren. Sjukt. Snacka om sjukligt nyfikna.

Och nu fick jag ett samtal. Följden av mötet i fredags. Positivt som sjutton. Nu går det undan. :)

Kramar

Myys

Harry har blivit knähund. Undrar vem som myser mest? ;)

Vad gör man?

Vad gör man en söndag när regnet vräker ner? Alla jobbar utom sonen (och han sover...). Ingen bil har vi heller. Nej fy vad trist det låter. Måste pigga på mig lite. Men vad f-n gör man??

Tvätta? Nja. Har inte så mycket tvätt faktiskt. Vika tvätt håller jag på med. Plockar gör jag mest hela tiden. Röjt i köket har jag redan gjort. Slänga soporna får vänta tills jag går ut med Harry. Bädda rent skulle jag kunna göra, men tror det bara var en vecka sen jag gjorde det. Plocka ögonbrynen kan vara en idé. Måste vara försiktig när jag plockar dem eftersom jag inte fått så mycket hårstrån tillbaka efter cellgifterna. Äsch, vi får se vad det blir. Dagarna brukar ju försvinna ändå.

Kram

Myshäng i soffan

Lugn dag. Ingen lust att göra så mycket. Har mest suttit i soffan och hängt. Sällskap har kommit och gått. Maken har jobbat och ska göra det även i morgon. De har stort helgjippo. Så utan bil blir det att hålla sig hemma eller i alla fall häromkring för mig. Ungefär som vilken vardag som helst. Fast idag är det ju lördag. Ja, ja....

Vädret är väl ok. Inget skit uppifrån i alla fall. Nu ska det börjas fixas med maten. Blir kyckling och potatisgratäng. Mums.

Kramar

Bra dag - igen

Dagens möte gick riktigt bra. Kommer säkert hända saker efter det och det är kul. Skönt att bitarna börjar falla på plats efter allt som hänt. Inte så mycket som rör mig faktiskt utan mest mamma. Måste se till att hon har det bäst. Det är viktigast.

Annars så tycker jag att vädergudarna är riktigt taskiga mot oss. Blåst, regn/snö och nollgradigt. Brrr.

Nu ska vi göra käk. Blir nog lite vin till idag. Det är ju fredag. ;) Kanske får i mamma ett glas rött också. :)

Visst ja. Sen är det Lets dance också. :) Bara en vecka kvar innan vi ska se det live. Kul.

Kram

Ruskdag

"Det regnar här i Stockholm idag.." som det heter i låten och precis så gör det idag. Regn och snö om vartannat. Men vi bryr oss inte så mycket om det. I bilen blir vi ju inte blöta och inte på träffen heller. :) Ja jäklar vad spännande. :))

Kramar

Regnig skog utanför köksfönstret.

Bra dag

Kvällen närmar sig och jag kan snart lägga ytterligare en dag till handlingarna. Har varit en fin dag. Har bland annat fått till ett möte i morgon som jag hoppas mycket på. Berättar mer en annan gång. Vill inte att det ska nå ut till vissa. Vet nämligen att det finns människor som skulle göra vad som helst för lite sån info. Och det vill jag inte bjuda dem på. Mer senare alltså.

Har fått blåsor på tungan. Har ju haft blåsor i munnen sen jag fick cytostatika, men aldrig på tungan. Det både svider och gör ont. Blä.

Kram

Ingen vidare match

Nej, det här är nog ingen match jag kommer att minnas. Dessutom slutade den med förlust för Sverige, 2-4. Men det var kul att se hockey igen. Och att se Örebros nya arena.

Nu tar jag kväll och i morgon blir det Stockholm.

Kram

Hockeymatch

Sitter och laddar för en hockeymatch. Ska se Sverige-Schweiz som spelar här i Örebro. Så mycket hockey som jag sett, allra helst i min ungdom när jag var en av dem som stod på ståplats och skrek när Djurgården hade hemmamatch. Det var tider det. ;) Nu är det sittplats som gäller. ;)

Kramar

Pluggar och fikar

Sitter på wayne's coffee och sippar på en kaffe mocha samtidigt som jag försöker hitta på en berättelse till en ny uppgift i kursen. Livet kan vara värre. ;)

Kramar

Mitt i veckan

Funderar på vad det blir av den här dagen. Inga planer så här långt. Gud vad det låter trist. Men vad gör man? Folk jobbar och pluggar på dagarna. När ska jag ha ork att göra detsamma? Mitt liv har verkligen rasat ihop efter bröstcancer och uppsägning. Fan också. Skitjobbigt. Hur tar man tag i sitt liv? Och i vilken ände ska jag börja? Hur frisk/sjuk är jag? Skulle jag klara av att jobba och i så fall med vad och hur mycket? Vad skulle jag säga på en arbetsintervju? Om jag nu skulle komma så långt ens... Suck. Livet är inte snällt.

Nej nu får jag skärpa till mig. Sitta här och tycka synd om mig själv. Livet finns här och nu. Måste göra det bästa av det. Bara att samla ihop min sargade kropp och ta nya tag. För jag är inte den som ger sig.

Kram

Segt

Idag är en sån där seg dag när man inte får så mycket gjort. Ni fattar vad jag menar va? Skulle behöver göra det och det och det.... Men nej. Kan lika bra göra allt det i morgon typ.

Hur som helst så verkar Harry vara på g igen. Skönt. Han får behålla både mat och vatten. :)

Börjar bli ordentligt trött på att tala om mina krämpor, men vad sjutton... Det var ju därför jag började blogga. För att berätta om min bröstcancer. Sen har det blivit en del annat skit efter det, men det var ju inget jag visste från början. Jag som knappt varit förkyld innan... Inte undra på att man blir rätt nere ibland. Det var ju inte det här livet jag drömde om direkt. Jag som (nästan) alltid gått till jobbet på morgonen med ett leende på läpparna. Annat är det nu.

Ringde på dörren förut och utanför stod en kille från Posten. Han hade ett paket med sig och ett tag blev jag faktiskt lite glad: ett paket till mig? Men när han frågade om det fanns något företag på den här adressen förstod jag att paketet inte var till mig. Fel adress. ;)

Nä nu har jag gnällt färdigt för den här gången. ;) Måste gå ut med Harry. Ut i regn och rusk med andra ord... ;)

Kramar

Händer saker

Fick ett samtal idag. Kan inte berätta så mycket eftersom det finns människor som inte ska ha reda på det, men det var ett positivt samtal. Saker och ting kanske löser sig på bästa sätt. Vi får se. Berättar mer vid ett annat tillfälle.

Harry mår i alla fall bättre. Han har inte spytt något mer, men är väldigt trött och seg. Stackars liten. Riktig magsjuka han åkte på. Men så slickar han ju överallt också.

Håller på med maten. Steker kyckling i ugn för att ha till cesarsallad. Blir nog gott. Åtminstone hoppas jag det. ;)

Maken fick göra "akututryckning" till svärmor. Hennes tv har tydligen tappat kanalerna. Och det går ju självklart inte för sig när kvällen är här med tv:n som enda sällskap.

Kram

Vilken morgon :(

Vaknade av att maken väckte mig: "Du måste hjälpa till. Harry har mått dåligt...". Han hade spytt på tre ställen och bajsat "lervälling" under köksbordet. *kräks själv* Som tur är så klarar maken sånt där. Skickade ut sonen med Harry. Sen var det lugnt en stund. Tills gallvätskan skulle ut... På flera ställen... Och mycket.... Jag höll på att kräkas själv när jag torkade upp. Tänk er: Jag står som en krympling (eftersom min rygg inte tillåter att jag böjer mig så mycket), torkar och hulkar. Fan vad äckligt. Mitt i allt började äldsta dottern och jag skratta åt eländet. Nu är hon ute en sväng med honom.

Och tittar man ut så blir man ledsen. Det regnar och snöar om vart annat. Trist. Men skönt att det inte kom i helgen i alla fall.

Får se vad det blir av resten av den här dagen då.

Kramar

Ost och vin

Söndag. Vad gör man? Jo, vi bjöd in oss på fika hos mellandottern och hennes sambo. Hembakat mums till fikat. Sen fick vi också träffa Olivia, snart två år. En go liten tjej, som var på besök tillsammans med sin mamma. Satt på deras inglasade balkong medan solen värmde. Riktigt mysig eftermiddag. Kärlek.

Kvällen har bjudit på ost och vin. Jo faktiskt, vi har druckit vin en söndagskväll. Känner mig lite snurrig. :) Tur man inte ska upp till jobbet i morgon. ;)

Kan bara summera att helgen varit fin. :)

Kram

Där uppe, nästan längst upp satt vi på balkongen och njöt.

Härlig vårdag

Så var vårvärmen och solen tillbaka här i Örebro igen. Härligt! Blev däremot chockad när jag pratade med Stockholm i morse och att det kommit massor med snö och snöade fortfarande där. Sjukt. Stackars stockholmarna.

Maken och jag har haft en riktig mysdag. Varit ute och åkt en sväng, fikat och förstås promenerat med Harry. Och så har vi ätit god mat - med lite vin till. Så nu sitter vi nöjda båda två och slappar i soffan.

Såna här dagar kan det få vara oftare. :)

Soliga kramar

Harry slöar i värmen på altanen. Love.

Fredag

Tog en lång och skön promenad med Harry tidigt idag. Vem vet, det kanske blir en till senare?! Kändes bra i rygg och ben när jag gick. Men jäklar vad det värker och molar när det stelnar. Gäller att hålla igång alltså. ;) Med en full tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin är det ingen risk att jag får sitta still. ;)

Satt vid datorn en stund. Sökte lite efter protes-bh. Hittade några fina, men herre gud, de kostade 600-700 spänn. Någon som har tips? Inte nog med att man förlorat ett bröst. Man ska dessutom betala dyra pengar för att få något bra och som lyfter bysten. Orättvist. Mitt ärr är dessutom så ojämnt, så det blir en glipa upptill. Hur snyggt är det? Har några som jag köpt på Ellos, men de har blivit hängiga. Är det bättre kvalitet i de dyra? Hjälp!!

Helgen står för dörren. Jösses vad veckan gått fort. Och ikväll är det Lets dance igen. Kul. Bara två veckor innan vi ska se det live. :)

Kramar

Skogspromenad

Kvällspromenad med Harry. Kan nästan höra fåglarna sjunga.

Världens bästa

Harry slappar i soffan. :)
Och tack Barbro för dina ord. De värmer kan jag lova.

Kram

Bättre

Idag är jag lite bättre i ryggen. Kan gå som folk även om det molar och värker ordentligt. Skönt. Blir på ett annat humör.

Vädret är bättre också. :)

Väntar på låsfirman som ska hjälpa oss. Låskolven i ytterdörren har nämligen fastnat. Eller... Ja inte låskolven utan den andra kolven. Heter det verkligen så? Kolven?! Låter som man har talsvårigheter och inte kan säga r. ;) Felanmälde i tisdags morse och de kommer först idag. Å andra sidan ska jag inte klaga. Som fd husägare är det skönt att slippa fixa allt själv. :)

Får se vad jag hittar på idag.

Kramar

Inget bättre

Värken i rygg och ben håller i sig. Känns piss. Nu är jag riktigt jäkla trött på all skit som drabbar mig. Vill verkligen inte ha det så här. Inte konstigt att man blir trött på livet ibland. Önskar jag kunde göra som kungen, vända blad och gå vidare. ;)

Nu har äldsta dottern varit här och hämtat Harry. Känns bra att vi är många om honom. Alltid någon som kan ta på sig ansvaret.

Pratade med mamma förut. Nu är hon sugen på att komma hit några dagar igen. Får se när det blir. Måste bli ok i ryggen, så att jag kan röra mig först.

Dottern köpte med sig mat förut. Ska göra kyckling till middag. Hittat recept på http://www.bloggfamiljen.se/matplatsen/
Gå in och titta där får ni se. Hon gör många goda rätter och tar bilder där allt ser s himla gott ut.

Kramar

Ischias?

Vad hände? Jag låg och vilade en stund och när jag reste mig igen och skulle gå gjorde det skitont i benet från skinkan och ner. Jag menar riktigt jäkla ont. Kunde bara ta några steg. Sen var jag tvungen att sätta mig. Blev nästan yr av smärtan. Och jag som tänkte göra mig lite fika....

Får ta ännu mer smärtstillande. Pust.

Kramar

Ljuger inte

Vill bara visa att jag inte ljuger. Det ÄR skitväder ute.

Skitväder

Regnet öser ner. Vill inte gå ut. Men jag måste... Det här är en sån dag när jag skulle vilja få hunden att göra sina behov på toaletten. Hur svårt kan det va?! ;)

Ryggeländet gör fortfarande ont, men det är inte värre i alla fall. Alltid nåt.

Men jag känner mig så jäkla låg. Blir liksom inte bättre. Det tråkiga och jobbiga fylls på hela tiden. Hur mycket orkar man?

Lågtryck både ute och inne med andra ord och snart ska de båda förenas. Låter muntert va? ;)

Kram

Påsken snart slut

Påsken sjunger på sista versen och vädret likaså. Vad hände egentligen? Solen sken och det var så fint i morse, men nu piskar regnet från både höger och vänster. Så det är riktigt grått och trist.

Har varit iväg en sväng till Vingåker factory outlet. Döttrarna handlade skor och lite annat, men maken och jag åkte därifrån tomhänta. Mysig utflykt fick vi i alla fall. Inte längre dit än 5-6 mil.

Men min rygg värker. ORDENTLIGT. Nere i ländryggen. Vet inte vad som hänt. Brukar vara stel och så, men aldrig ha så här ont. Men det blir väl bättre det också vad det lider.

Och nu har vi ätit middag. Stod rester på menyn, men inte vilka rester som helst... Nötstek med gräddsås. Mums.

I morgon är det alltså vardag igen. Jobb och skolor kör igång, för de som har ett jobb att gå till förstås... Hur f-n ska det gå för mig den dag jag inte är sjukskriven längre?! Finns det någon arbetsplats som vill anställa en person som mer eller mindre varit sjuk sedan dagen då ordet bröstcancer skrevs i pannan på mig? Vi får väl se när den dagen kommer.

Kram

Följa med eller inte?!

Döttrarna och maken planerar att åka till Vingåker i morgon bitti. Vet inte vad de ska handla. Frågan är om jag vill haka på eller inte. Får se hur min rygg klarar natten först. Men känns den bra blir det nog Vingåkersresa för mig med. ;)

Nu däremot blir det kudden. All frisk luft från promenaden gör mig sömnig.

Natti

Lååångpromenad

Idag tog vi en riktigt lång promenad, maken, jag och Harry. 6-7 km blev det. Riktigt skönt. Gick rätt bra med andningen trots att vi trampade på ganska ordentligt. Promenaden avslutades med hembakat fika hos svärmor. Mums. När vi satt där kom vi på att prova att möblera om i hennes vardagsrum så att hennes nya fåtölj skulle få en bättre plats. Får se om det blir bra. Hon måste bo in sig någon vecka först.

Annars känns det som en riktig slappdag idag. Har kört några maskiner med tvätt och röjt i köket plus tömt diskmaskinen, så lite har jag gjort ändå. Inte ofta det blir slappdagar när man inte gör någonting egentligen. Alltid är det något även om det "bara" handlar om att plocka i ordning.

Nu känns det i lederna att jag gått så långt. Stel som en pinne är jag. Men det får jag ta. Börjar bli van vid det här laget. Jag är nog rätt tålig ändå.

Nu ska jag sätta mig och slöa i soffan en stund innan det är matdags.

Kramar

Påskafton

Det hjälpte alltså att jag klagade på skitvädret igår, för idag är det sol och några plusgrader. :) Härligt!

Idag ska det bjudas på påskmat. Fast vi har tagit bort en del och lagt till annat. Lite sill och ägg till förrätt. Och lax och mandelpotatis till huvudrätt. Låter smaskigt. :) Svärmor kommer hit och äter med oss. Trevligt. :)

Annars är allt rätt bra. Har ont i huvudet och känner mig dämpad. Men det är väl en reaktion på allt. Suck.

Men nu firar vi påsk.

Kram

Snö, blåst och kallt

Någon som minns vädret för precis ett år sen? Värmen och solen gjorde påsken underbar. Hade mamma här då. Vi var ute så Harry fick bada och då hade vi inte mycket kläder på oss. Men hur är det nu då? Jo, riktigt skitväder. Fryser som en gris och snön far in överallt. Inget vidare.

Annars har vi en lugn helg framför oss. Var hemma hos mellandotterns svärisar igår och grillade. Gott och trevligt, men det var kallt. Längtar efter värmen. NU.

Idag blir det nötstek. Blir mums. Och så har vi städat. Känns skönt. Så nu är det bara att fira. :)

Fick en bild på mobilen idag. Eller ... det har kommit flera. Först en som visar att resan till Blåkulla tas på allvar av vissa. ;)

Sen en bild på en liten goding som klätt sig fin och fått påskägg.

Kram och glad påsk på er alla.

Påsklunch

Strax lunch på Brasseriet med bästa maken. Kärlek. :)

Påsk

I morgon inleds påsken och maken är ledig i fem dagar. :) Det känns riktigt bra. Har inget planerat, men man vet aldrig. Vi brukar vara ganska spontana, så se upp.

I morgon fyller även mamma år, 89 stycken. 89!! Helt sjukt. Hon har varit med om en del den senaste tiden och det har tagit hårt på henne, men hon är en fajter. Skrattar ofta och skojar mycket.

Idag har det varit vår igen. :) Jättehärligt. Hoppas den stannar över helgen. :)

Glad påsk!

Kram

Här är jag

Nej jag har inte glömt bloggen. Har varit så mycket omkring mig bara. Svårt att få egentid ibland. Men det känns lite bättre nu. Huvudvärken har jag kvar dock. Trots att jag äter värktabletter. Trist. Inte ofta det är så. Det är ju bra i alla fall.

Har fått en hel del uträttat de här dagarna och det känns bra. Synd bara att jag vill på ett sätt och myndigheterna på ett annat bara. Allt tar sån jäkla tid. Men vi ska nog komma fram till en bra lösning.

Snart är det påsk och det gillas. Inte för att vi ska göra nåt speciellt. Nej det är bara skönt att få lite tid tillsammans.

Idag har vi gjort tårta. Mums.

Kram

Skitväder

Första april i Örebro.

Bad och snö

Idag har vi varit iväg så att Harry fick bada. Han skuttade glatt i och simmade ut efter pinnar som vi kastade i. Men hu vad kallt det var. Och ändå stod vi på land.

Och nu snöar det....

Kram