memyselfaj.webblogg.se

Sol = bättre humör

Ja du Barbro. Idag har vi sol och det gör mycket för humöret. Allt blir både enklare och roligare. Allra helst när man går och känner sig krasslig.

Har varit iväg och badat med Harry. Maken åkte med jobbarkompisarna på möte i Södertälje och då fick jag ha bilen hemma. Passade ju bra idag när vädret är så fint. Så Harry blev blöt idag med. ;) Det är så kul att se på när han far runt i vattnet. Han verkligen älskar det.

Har ringt och fixat lite kring mamma. Snart är allt i hamn. Hon är värd att ha det bra lilla mamsen. Är man snart 90 så behöver man ha det bra. Hon är pigg och orkar gå ut kortare promenader. En riktig krutgumma är hon. Undrar om jag fått hennes gener? Kommer jag att bli 90 år? Men så har hon fått vara frisk tills för ett år sen ungefär då hon fick de vanliga ålderskrämporna och -sjukdomarna.

Nu ska jag sätta igång tvättmaskinen och sen ska jag göra mig en latte, plocka fram min baden-baden och sätta mig och njuta i solen på altanen.

Kram

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 mona
skriven :

Hoppas du haft en skön eftermiddag på altanen! Vädret blev ju mycket bättre än de visade i morse:)Vad härligt det låter med din hund som gillar att bada. Det gjorde vår också. Det gällde dock att planera baden lite för det tog flera timmar innan hennes långa päls torkade :)Hoppas det vackra vädret håller i sig i helgen! Kram!