memyselfaj.webblogg.se

Bröllopsdag

Har gått hela dagen och tänkt att maken skulle komma på att det är vår bröllopsdag idag. Men icke sa nicke. Trots att vi pratade om den så sent som igår... ;) När jag påminde honom för en stund sen kände han sig lite skyldig. :) Men jag tar inte så allvarligt på det. ;) Inget jämnt är det heller. Lika många år som mellandottern blir om några månader - 23.

Nu ska vi se Mästarnas mästare. Spännande och bra produktion faktiskt. Skönt att ha något att titta på innan sängdags. Hostar gör jag, men inte så mycket. Försöker hålla mot fast det killar i halsen nästan hela tiden.

Ja Mona, jag var också tillbaka och jobbade heltid nästan ett helt år från det att jag var färdigbehandlad tills det drog igång med lymfödem och undersökningar och operation av lungan. Sen blev jag ju av med jobbet lagom till det var dags att börja prova på att jobba. Så livet har inte varit snällt mot mig. Men jag kämpar på. Får se, kanske dyker jag upp på Märtas den 5/6.

Kramar

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 mona
skriven :

Vad hemskt jobbigt du haft med operation av lungan och lymfödem. Sjukdomen har verkligen varit tuff mot dig, så tråkigt. Hoppas det vänt nu och att ditt lymfödem kan lindras med behandling. Har hört att i andra landsting erbjuds intensivbehandling som brukar ge bra resultat. Vet inte om det går att få här i Örebro? Läste i bloggen om att du skriver på en ungdomsnovell, låter verkligenspännande! Må så gott och ha en bra dag!