memyselfaj.webblogg.se

Förmiddag inom vården

Var uppe tidigt i morse. Först skulle jag till vårdcentralen och sen sjukhuset. Och allt det är klart nu. Fick till och med sitta ner och tala med min läkare på onkologen. Egentligen skulle jag ju bara dit och spola venporten, men det blev ett samtal med honom också. Han är helt super. Fick nytt läkarintyg och så skrev han ut värkmedicin. Han har sån otrolig förståelse och lyssnar på vad jag säger. Bröstcancer (eller all cancer egentligen) väcker så många frågor, tankar och känslor, så då är det viktigt med bra sjukvårdspersonal omkring sig. Och det har jag verkligen haft. Lyckost mig. :)

Stackars sjuksyrran som tog hand om mig och min port såg till att både jag, bh och tröja blev nedblodade. Hon stack in nålen och spolade och när hon sen drog ut nålen igen - ja, då flödade blodet. Suck. Men, men... Värre saker har hänt.

Nu har jag slagit mig ner på ett fik i stan för att landa lite. Det är som alltid, stunderna på sjukhuset gör mig smärtsamt trött. Då är det mysigt att zippa på en latte och bara titta på människorna som far runt som tokar.

Svaret på cytologprovet dröjer 4 veckor. Finns en viss oro där, men det ska väl inte vara nåt får vi hoppas.

Nej, nu ska jag dra hemåt. Harry måste ut. Men jag undrar - vem tusan har lånat solen? Inte alls lika skönt idag.

Kram

Mums. ;)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Nettan
skriven :

Jag lånade solen, i alla fall fram till lunchtid, sen har den vandrat vidare någonannanstans. Ser mumsigt ut! Allt gott till dig. Kram, Nettan.