memyselfaj.webblogg.se

Ny PET-röntgen

Jaha... Så ringde de från sjukhuset och berättade att de hade en remiss till PET-röntgen (radioaktivt socker). De visste att jag varit på den andra röntgen nyligen och hade pratat med min läkare i dag för att höra om jag behövde även denna röntgen. Naturligtvis tyckte han det... Så på onsdag (min födelsedag... ) ska jag tillbringa ytterligare några timmar på röntgenavdelningen igen. Pust. Får se om de hittar något kärl att sticka i denna gång då eller om det tar lika lång tid igen att hitta nåt... Fan att man ska vara så svårstucken. Jag har ju ett fint kärl i högra armvecket, men där får de ju inte sticka eftersom jag är svullen.

Förutom röntgen på onsdag ska jag till lymfkliniken på måndag och till kuratorn nästa torsdag, så det blir en hel del spring även nästa vecka.

Pratade med veterinären i morse förresten. Harry nyser jättemycket. I går stannade han upp och nös och andades in jättekraftigt en lång stund. Han är allmänpåverkad, men inte jättemycket. Han äter och dricker som vanligt. Enligt veterinären kan det vara förkylning, allergi eller noskvalster. För att ta reda på om det är noskvalster måste han sövas och spola igenom näsan. Veterinären tyckte vi skulle vänta någon vecka för att se om han bättrade på sig. Annars skulle vi höra av oss. Och vi som skulle till Säffle på mentalbeskrivning på söndag.... Det får bli en annan gång när vår lilla sötnos mår bättre. Vi vill ju inte heller riskera att smitta andra hundar om han bär på något virus.



Så det blir nog en lugn helg här hos oss. Har inget planerat som det ser ut just nu i alla fall. Men enligt väderleksrapporten ska det ju bli varmt, så det låter ju lovande. Har man hund så blir det ju några timmar ute varje dag och då är det ju mycket skönare om solen skiner och det är varmt.

Kramar
Taggar: Röntgen;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: