memyselfaj.webblogg.se

Gillar sommartid

Ingen som glömt ställa om klockan till sommartid?



Eller deltog i "Earth hour" i går kväll? Jag har gjort båda. Jo, det är sant. Här satt vi i mörkret i går kväll och bara tv:n var på. Det var intern tävling mellan vårt hus och ett annat höghus här intill. Men när vi tittade så såg det ut ungefär som vanligt, varken mer eller mindre lampor tända. Harry tyckte nog att vi var helt knäppa. Han hittade ju knappt fram till sin matplats. :)

Det är från och med nu det blir så härligt ljust på kvällarna. :)) Som jag älskar det. Att slippa det där läskigt mörka som rullar in över oss och som gör dagarna så korta. Tänk att det kan inverka så starkt på hur vi känner oss.

I dag blåser det så mycket här så vi är färdiga på att blåsa omkull när vi sticker näsan utanför dörren. Helt sjukt. Riktigt blåshål här uppe på taket. Blir några konstiga virvlar i blåsten här i våran hörna.



Men solen har lyst, både i går och i dag och graderna har legat runt 0 eller lite över. I förmiddags blev det en långpromenad med Harry i skogen där det var en hel del snö kvar faktiskt. Men det gjorde ju inte Harry något... Då hade ju han något att gräva i. :)

Jädrans vad kul att du Anette R hittat hit till min blogg. Allt bra med dig? Det var ett tag sedan vi både hördes och sågs. Tack för mattipset förresten. :)

I morgon drar en ny vecka i gång igen. Undrar vad den för med sig?

Kram
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: