memyselfaj.webblogg.se

Mera härifrån

Idag har vi varit en tur till Kata och tittat oss omkring. Kan bara säga att det hänt en del sedan vi var där 2001 och 2005. Åt thaimat på "Ottos" och restaurangens huvudperson gick fortfarande runt och släpade sina för stora tofflor efter sig. Helt underbart! :)

När vi tog en taxi tillbaka till Patong så var det kööö och all trafik i vår riktning stod nästan stilla. Varför? Jo det är någon karneval som börjar idag och ett långt tåg av människor och bilar blockerade vägen in mot Patong. Ja vad fanns att göra än att kliva ur taxin och gå sista biten. Trångt var det och geggigt efter en liten regnskur men jäklar vilket liv det var. Till råga på allt måste maken pinka hela tiden. Tror att ölen vi sänkte i Kata rann rätt genom honom. ;)

När jag fick min senaste fotmassage så masserade de nacken och ryggen det sista de gjorde - och jag fick stora blåmärken i korsryggen! Fasiken vad ont jag hade i ryggen den kvällen. Men idag är det bättre igen. Men blåmärkena är kvar.... (hur snyggt är det i baddräkt?)

Kul att jag kan göra er lite avundsjuka när ni läser om mina dagar här i det soliga Thailand. Hoppas att både Nettan och Solan får sin del av detta land nån annan gång (du Solan ska väl hit nästa år igen som vanligt;).

Nej usch. Sitter och känner mig lite svettig. Kanske dags att röra på sig lite. Ha det så gott i regn och rusk (eller hur det nu ser ut utanför era fönster).

Kramar

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: