memyselfaj.webblogg.se

Älskar Thailand!

Sol, bad, shopping och god thailändsk mat dag efter dag. Vilket underbart liv man lever egentligen. :D Att allt dessutom är billigt gör ju inte saken sämre. ;)

Hotellet har en jättehärlig pool och ett gym som vi besöker varje dag. Känns som en bra start på dagen. Vi bor precis i anslutning till ett stort shoppingcenter, men bäst är att gå längs gatorna och bli påhoppade av alla försäljare, massörer och taxi-/tuk-tukchaufförer. Fast det kan bli lite tjatigt i längden. Men man ska väl inte klaga...

Finns en gata som heter Banglaroad och den har ALLT. Både tjejer och killar som erbjuder både det ena och det andra. Hmm. Plus ännu mera shopping. Och en massa skräddare. Har förresten beställt en skinnjacka. Ska dit och prova i morgon kväll igen. Och maken har beställt kostym och skjortor. :)

Har tagit både ansikts- och fotmassage några gånger. Undviker helkroppassage. Vill inte visa min haltande kropp. :P

Nu sitter vi på en bar med gratis internet. Annars kostar det överallt. Skönt att kunna blogga och få kontakt med omvärlden. :)

Klockan hos oss är just nu 21.35. Då borde den vara 15.35 hemma i Svedala. Kvällen är ung. Dessutom har vi en hel vecka kvar. Helt underbart. :D

Blir väl lokalbussen till Phuket town någon dag. Vi får se vad vi orkar i värmen.

Nej, nu ska jag sippa på min drink och surfa runt lite på internet.

Kramar

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Nettan
skriven :

Avundsjuk?? Inte alls.....Ni får passa på att bara njuta av tillvaron.

Kram, Nettan

2 Solan
skriven :

Är bara lite avundsjuk;)hmmmmm..eller mycket. Visst är det lite roligt att gå på Banglaroad och titta !Här hos oss är det mörkt och trist 4grader varmt inget att längta hem till.

Ni skall ha det så skönt

Kram från oss