memyselfaj.webblogg.se

Firade mamma

I dag är jag trött. Hade velat stanna i sängen. Vad det beror på? Jo, kan nog vara dagsresan i tisdags när jag och döttrarna åkte och överraskade världens finaste mamma/mormor på hennes 88-årsdag. 88 år!!!! Hon hade sagt långt tidigare att hon inte orkade ta emot några gratulanter, men jag och syrran såg till att fira henne hemma hos syrran. Men hon visste inte att vi skulle komma eftersom vi har 20 mil att åka. Kan säga att hon blev glatt överraskad när vi kom. Lilla mamma.


Älskar dig.

Annars har jag tagit det lugnt. Fast jag har ju varit och tränat två gånger också. Känns skönt att få träna armen lite (fast det stramar och gör rejält ont i axeln när jag tänjer). Hoppas bara att det gör nytta. Men det kan ju inte bli värre i alla fall. Måste ju försöka själv när sjukhuset inte har någon sjukgymnast som har tid att hjälpa mig. Men nu ska jag i alla fall till lymfkliniken i morgon, så får vi se om de har tid att hjälpa mig med svullnaden. Börjar faktiskt ruttna ordentligt på det här nu.

Ska ju till läkaren på måndag också. Men tänk om han inte har något besked att ge. Ska jag fortsätta mitt liv så här då? Hur fan ska jag orka komma tillbaka då? Kommer jag någonsin få ordning på mitt liv igen?
Ja, eller så har han ett besked att ge mig....

Ja, du Mia. De där orden var precis mitt i prick. De ska jag bära med mig. Tack snälla.

Kramar
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: