memyselfaj.webblogg.se

17:e och sista gången

I dag har jag alltså varit till sjukhuset och fått Herceptin för 17:e och sista gången! Fan vad häftigt. Ett helt jäkla år! Det firade jag med en fika tillsammans med mellandottern. :) Nu är det bara att vänta på läkarbesöket som är inplanerat i slutet av maj någon gång, men innan dess blir det en röntgen av bröstkorgen och ultraljud av hjärtat. Och en synundersökning. Så det är en del kvar ändå - men inga behandlingar!!!!
Kroppen värker som attan. Och det blir ju inte bättre av att flytten drar ut på tiden. Men i morgon kommer de från Myrorna och hämtar en massa grejer som vi inte vill ha.
Dessutom har min hand svullnat så att knogarna inte syns. Det handlar nog om överansträngning i den opererade armen. Känns inget vidare. Men vad gör man? Överansträngning eller inte, flytten måste bli klar någon gång! Det är bara att bita ihop och köra på.
I dag fick dessutom maken brev från sjukhuset där han kallas till förberedande undersökning inför operation av höftled nummer 2. Det är toppen, för nu har han skitont och har jättesvårt att gå.
Men ute är våren på väg. Det är toppen!
Kramar

Taggar: Herceptin;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lillemor Karlsson
skriven :

Hej,

Hur mår du och hur har det gått med flytten ?

Väntar på fina bilder på nya hemmet.



kram Lillemor