memyselfaj.webblogg.se

Förkylt

Här sitter jag och orkar inget annat. Har nämligen blivit förkyld. Kände av det redan i går, så jag tog några Alvedon. Känns nog lite värre i dag, så det får nog bli Alvedon i dag också. Skulle ha jobbat i dag, men chefen ringde i går kväll och ändrade mina arbetsdagar till torsdag och fredag i stället. Det känns rätt ok med tanke på förkylningen. Vet inte om jag hade orkat jobba i dag i alla fall.
Måste också berätta att det är intressant att bo i vår lägenhet. I går höll de på i lägenheten ovanför och banka och slog. Vi tyckte det lät som att något ramlade hos oss, men tänkte inte mer på det. Men så, när äldsta dottern gick och satte sig vid datorn kom vi på vad det var. Taket ovanför datorn hade spruckit! Och materialet därifrån hade ramlat ner på vårt databord - i tangentbord och annat som står på ett databord!!!! Inga större skador, men jävligt dammigt och skräpigt blev det.
Sen i morse, när de höll på att hacka ner snö och is från taket ovanför våra sovrum. Då kraschade ett av sovrumsfönstren!!! Visserligen bara det yttre fönstret, men ändå.... Det har gått troll i den här lägenheten. För er som inte kommer ihåg kan jag ju påminna att det tog hyresvärden ett år att åtgärda vårt badrum när vi hade vattenläcka från badrummet i lägenheten ovanför. ETT ÅR. Så det ska bli skönt att flytta härifrån.
Nu ska jag bädda ner mig en stund. Och läsa lite. Och gosa med Harry.
Kramar
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: